fbpx

Beschik jij over de juiste persoonlijke ontwikkeling competenties?

Denk jij weleens , “Wat nou als ik beter kon…… of als ik daar nou meer van af zou weten, dan zou mijn leven er veel anders eruit zien. Volgens mij kruist deze gedachte iedereen wel eens door het hoofd. De volgende vraag is dan toch wel het meest belangrijk! Wat ga jij hiermee doen? Laat jij het erbij zitten en denk je van “Ach dit is toch niet voor mij weggelegd”, of zeg jij “Ik ga dit varkentje wel even wassen.” en ga je direct vol werklust aan de gang met het aanleren van persoonlijke ontwikkeling competenties. Weg met die overtuigende belemmeringen die je zingeving steeds maar weer in de weg zitten.

Hoe zorg jij voor de juiste persoonlijke groei?

Whaaa ja uhhh dat is wel heel makkelijk gezegd natuurlijk, maar hoe dan? Wees gerust alles is een leerproces en kan geleerd worden, plus vergeet niet dat de weg naar Rome ook niet in één dag gebouwd is. Persoonlijke ontwikkeling in wat dan ook vergt training. Gelukkig is het wiel al uitgevonden in bijna alle cases. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?
Weten wat je wilt, waarom dat je dat wilt, hoe jij wilt leven, hoe jij wilt dat jouw toekomst eruit gaat zien, helpt je enorm in je reis naar je tofste leven.
In de cursus Het startbewijs naar je persoonlijk succes ga jij inzoomen op het grootste en belangrijkste gereedschapstool die je nodig hebt om directeur te worden van jouw toekomst.

That’s right YOU

Doordat er in duidelijke online video s het leerproces, werken vanuit het waarom, de toekomst, angsten/belemmeringen en alles over kwaliteiten / valkuilen wordt behandeld EN je een prachtig werkboek met veel vragen die op jouw persoonlijke ontwikkeling gesteld worden. Kun je wel zeggen dat dit de beste persoonlijke ontwikkeling opleiding voor jou is. Dit omdat je veel algemene voorbeelden krijgt die jij dan weer in je eigen vaatje van jouw ontwikkeling kunt gieten.

The biggest adventure to take is to live the life of your dreams

 

Lieve groet,

Anke van Kessel

Beschik jij over de juiste persoonlijke ontwikkeling competenties

Zij is het perfecte voorbeeld dat je van grijs muisje een prachtige bloem kunt worden. Anke is ervaringsdeskundige en samen met de opleidingen die ze heeft gevolgd, is er een mix ontstaan wat mensen leidt naar hun persoonlijk succes.

Anke van Kessel

Personal Success Mentor

bekijk de onlinevideo

Heldere Instructievideo's

Anke neemt je als ervaren life coach stap voor stap mee door deze online academy.

geslaagd in het stellen van persoonlijke doelen

Online waar en wanneer jij wilt

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit, mindfulness, zorgen voor je eigen persoonlijke groei wanneer het jou uitkomt.

geen berg te hoog

Leer jezelf nog beter kennen

Wie ben ik? Waar wil ik naar toe in mijn leven? Leven is ondernemen en ondernemen is leven. Het leven is één grote loopbaan, dus het is tijd om je eigen loopbaancoach te zijn.

de online cursus voor vitaliteit

De Online Training

In je leven groei je constant, bij elke nieuwe stap kun je opnieuw gebruik maken van het werkboek. Deze vind je in onze Basiscursus "Het Startbewijs naar je Persoonlijk Succes". Heb je gekozen voor de Lifetime of de Lifetime Plus dan kun je onbeperkt van de online video, podcast en theorie gebruik maken. Plus profiteren van de kracht van herhaling, bij iedere nieuwe stap naar jouw persoonlijk succes. Nooit meer last van uitstelgedrag, altijd hulp bij patronen doorbreken, het vinden van een stukje mindfulness, zingeving. Steeds maar weer meer zelfkennis, zelfinzicht krijgen. Wellicht meer balans werk en privé creëren. Kortom: balans in je leven. Wie weet leer je gewoontes doorbreken die jou in de weg zitten om je tofste leven te gaan leiden. Leer in beweging komen.

TESTIMONIALS

Anderen over ons

quotes over persoonlijke ontwikkeling
quotes over persoonlijke ontwikkeling
Ik heb bij Anke het online programma 'Het startbewijs naar je persoonlijke succes Lifetime' gevolgd. Door dit programma heb ik meer zelfkennis en zelfinzicht gekregen door goed maar mezelf te kijken. Hierdoor heb ik de bevestiging gekregen dat ik mijn tofste leven waar kan gaan maken. Sterker nog ik heb de eerste stappen al gezet! Bedankt Anke!
Thanks voor het fijne traject! Anke heeft mij geweldig geholpen met de juiste strategie voor mijn site. Ze is to the point, actiegericht en heeft voor overzicht gezorgd dat ik stap voor stap een opzet heb gemaakt voor mijn site. Ik ben iemand die graag alles tegelijk doet en Anke heeft voor duidelijke focus gezorgd. Met als resultaat dat er een toffe website staat met een duidelijk business model!
Per toeval ben ik bij Anke terecht gekomen en daar ben ik erg dankbaar voor. Anke heeft mij erg op weg geholpen met mijn startende onderneming en inzichten gegeven in wat belangrijk is bij het starten van een onderneming. Vooral het "waarom" geeft mij tot op de dag van vandaag nog houvast. Ze geeft je inzichten in wat belangrijk is en wat niet en vast te houden aan je idee en daar niet teveel van af te wijken. Dank je wel Anke!
Robin Renier
Robin Renier
Als ik terugkijk naar de periode dat Anke mij heeft gecoacht ben ik heel tevreden over waar ik nu sta.
Werken aan de Winkel leert je verder nadenken over je businessmodel maar ook over jou als persoon.
Iedere sessie is anders waarbij Anke openstaat om te sparren over nieuwe inzichten en daarover realistische feedback geeft.
Ik ben erg tevreden over wat ik heb geleerd en heb dankzij Werken aan de Winkel handvaten gekregen om verder te groeien op zowel zakelijk als persoonlijk vlak om mijn verdere doelstellingen te bereiken.

Super bedankt!
Ik ben mede door Anke enorm gegroeid, zowel persoonlijk als ondernemer. Anke is een sterke en krachtige vrouw die weet wat ze wil. Ik kreeg meer inzicht in wie ik ben en hoe ik mezelf strategisch kan neerzetten als ondernemer. Dankjewel Anke!
Anke leeft en denkt met je mee.
Door goede vragen te stellen, laat ze jezelf tot inzichten komen.
Heb je iemand nodig, die met een heldere blik naar je bedrijf kijkt. Dan is Anke de juiste persoon.
Het fijne van werken aan de winkel is dat je geen algemeenheden krijgt, maar dat er echt met je mee gedacht wordt vanuit jouw situatie en jouw bedrijf. Anke heeft een enorm creatieve geest, is helder en ongelofelijk enthousiast en gedreven om jou te helpen van jouw zaak een succes te maken. Een aanrader voor iedere (startende) ondernemer!
Marcel Bommel
Marcel Bommel
Yoeri Abrahams
Yoeri Abrahams
Ingeborg Prins
Ingeborg Prins
Anke geeft informatie die je eigenlijk al weet. Maar doe je er ook iets mee? Na het volgen van haar training begon ik wat ongeduldig (valkuil ;-)) maar tóch begon het 's avonds te sluimeren en door te werken in mijn hoofd. Waar doe ik het voor? Wat is mijn waarom? Door te starten bij mezelf kreeg ik het inzicht: dit is de enige manier om vooruit te komen. Weg met het ego, belemmerende gedachten en open staan voor verandering. Ze zeggen niet voor niets: de beste investering is de investering in jezelf. Go for it en gun jezelf die boost van zelfinzicht én vertrouwen: je krijgt er je tofste leven voor terug!
Anke leert je om zelf op een kritische manier te kijken naar jouw bedrijf, ook al ben je al wat langer bezig kan dat soms toch heel verhelderend werken. Door de jaren heen kan je een soort van bedrijfsblindheid krijgen en kunnen er bepaalde zaken gaan versloffen en dan is het fijn om met iemand te sparren die jou weer wakker schudt en op andere ideeën brengt. Thanks Anke!!
Kevin van der Steen
Kevin van der Steen
Met duidelijke voorbeelden in begrijpelijke taal brengt Anke inzicht in onbewuste processen die me belemmeren in mijn persoonlijke groei. Al binnen enkele lessen heeft Anke me geholpen mijn doelen in kaart te brengen en een pad uit te stippelen om deze te bereiken. De lesstof is makkelijk te volgen, en beschikbaar op je computer of telefoon, en zelfs onderweg als podcast op je telefoon te beluisteren.
Bea den Brok
Bea den Brok
Ik heb bij Anke het online programma 'Het startbewijs naar je persoonlijke succes Lifetime' gevolgd. Door dit programma heb ik meer zelfkennis en zelfinzicht gekregen door goed maar mezelf te kijken. Hierdoor heb ik de bevestiging gekregen dat ik mijn tofste leven waar kan gaan maken. Sterker nog ik heb de eerste stappen al gezet! Bedankt Anke!
js_loader

Inclusief uniek werkboek!

Deze cursus is iets voor jou als:

N

Je écht vooruit wilt en aan jezelf wilt werken

N

Je meer inzicht wilt krijgen in je kwaliteiten en valkuilen

N

Je wilt werken vanuit je waarom

N

Je af wilt van je overtuigende belemmeringen

N

Je voorgoed afscheid wilt nemen van je uitstelgedrag

N

Je wilt kiezen voor jezelf en je tofste leven wilt leiden

Online Programma

Het startbewijs naar je persoonlijk succes

basis online cursus

Het startbewijs naar je persoonlijk succes

6 weken - 5 basislessen + werkboek

Vijf lessen over:

  • Het Leerproces
  • Werken vanuit het Waarom
  • De Toekomst
  • Angsten / Belemmeringen
  • Kwaliteiten / Valkuilen

Hierbij krijg je een persoonlijk werkboek waarmee je aan het denken en werken gezet wordt over jouw weg naar je tofste leven.

97,00 (6 weken toegang)

Lifetime online curcus

Het startbewijs naar je persoonlijk succes - Lifetime

Lifetime - 5 lessen, 4 bonusvideos, podcasts en werkboek

De 5 basislessen, aangevuld met:

Vier online video's waar Anke in gesprek gaat met een lifestyle-coach over gezond, fit en energiek voelen door en met voeding. Ook zie en hoor je een uitgebreid interview met een vitaliteit coach waar je de zin van beweging met betrekking tot werking van het brein, om deze goed inzetbaar te maken om je doelen te gaan bereiken.

Dit alles zal speciaal beschikbaar gaan worden in podcast sessies zodat je ook alles ten aller tijde kunt beluisteren.

147,00 (Lifetime toegang)

Lifetime Plus online cursus

Het startbewijs naar je persoonlijk succes - Lifetime Plus

Lifetime - 5 lessen, 4 bonusvideos, podcasts en werkboek + persoonlijke Online Coaching door Personal Success Mentor Anke

De Lifetime cursus, aangevuld met:

 Nadat je de 5 lessen hebt gevolgd gaat Anke met je in gesprek via ZOOM, om samen met jou te bekijken / bespreken / ondersteunen om zo het maximale uit deze online begeleiding te kunnen halen door 3 maanden lang 2x per maand intensieve begeleidingsgesprekken.

1.279,00 (Lifetime toegang)

En wat levert het je op?

Aan het einde van mijn cursus ben je in staat om:

N

Je ego opzij te zetten

N

Te kiezen voor jezelf en je tofste leven te leiden

N

Te leven vanuit jouw waarom

N

Je angsten en belemmerende overtuigingen te herkennen

N

Je kwaliteiten in te zetten

N

Je valkuilen te herkennen en de beren op jouw weg te zien

N

Je uitstelgedrag een halt toe te roepen

Persoonlijke

Blogs

Ontdek hoe jij een buitengewoon leven kunt leiden

Wie denk jij wie je nodig hebt om een buitengewoon leven te leiden? Het antwoord is heel simpel: jezelf. Maar alleen met jezelf ben je er nog niet. Er zijn vier dingen die jouw buitengewone leven dichterbij brengen. En natuurlijk deel ik ze met je! Wat heb je nodig om...

Lees meer

Waarom doelen stellen? Het lukt toch nooit! 🤷

Ik hoor het je denken. “Waarom zou ik in hemelsnaam nog de moeite nemen om doelen te stellen?! Het lukt toch nooit!” Dat klopt helemaal.   Als jij niet de juiste doelen kiest die bij jou als individu passen, dan krijg je echt helemaal gelijk. Dus zet die...

Lees meer

Hoe maak jij jouw leven waardevol?

Vorige keer hebben we het over zelfspot gehad. Eén van de tips om jezelf gelukkig en blij te voelen. Ik kan je vertellen dat de video van deze keer hiervan het nodige bevat 😉 Terug naar het onderwerp van deze week! Hoe maak jij jouw leven waardevol? Twee punten hierin...

Lees meer
Het persoonlijke groei proces

Het persoonlijke groei proces

Is er ooit tegen jou gezegd, ach dromen moet je blijven houden? Maar als het bij dromen blijft word het nooit werkelijkheid. Dat is toch eeuwig zonde. Als je ergens van droomt dan zal het toch wel zijn dat je het heel graag zou willen hebben of willen beleven, dat...

Lees meer

KIES ONS

Waarom met ons leren?

Z

Geeft je alle tools tot zingeving

Stimuleert je werklust.

Z

Elke les bestaat uit een online video met duidelijke theorie / voorbeelden

Het werkboek laat jou in beweging komen.

Z

Helpt je patronen doorbreken

Helpt bij uitstelgedrag en geeft je zelfinzicht.

Z

Wat wil ik? Wat ben ik?

Kortom je leert goed naar jezelf te kijken, het vergroot je zelfkennis.

quotes over persoonlijke ontwikkeling

‘‘If you work just for money you will never make it’’


Personal Success Mentor

‘‘Action speaks louder than words"


Personal Success Mentor
Online Programma

Het startbewijs naar je persoonlijk succes

basis online cursus

97,00 (6 weken toegang)

Lifetime online curcus

147,00 (Lifetime toegang)

Lifetime Plus online cursus

1.279,00 (Lifetime toegang)


Popup sluiten

Pin It on Pinterest

Share This
Beschik jij over de juiste persoonlijke ontwikkeling competenties?