fbpx
Zij is het perfecte voorbeeld dat je van grijs muisje een prachtige bloem kunt worden. Anke is ervaringsdeskundige en samen met de opleidingen die ze heeft gevolgd, is er een mix ontstaan wat mensen leidt naar hun persoonlijk succes.

Altijd alleen maar 100% gelukkig en blij zijn in het leven: dat gaat gewoon niet. Dat is voor niemand haalbaar. Maar voor 80% zeker wel! Met de volgende 5 tips gaan wij zelf de slingers ophangen in het leven.

Tip 1: Focus op de dingen die goed gaan

Als je alleen maar focust op dingen die je niet goed ziet gaan, tja dan zal dat ook wel zo zijn. Jij hebt namelijk altijd gelijk. Alles wat je aandacht geeft groeit: geef dan ook alsjeblieft aandacht aan de dingen die goed gaan. Dan ga je jezelf een stuk prettiger voelen.

Tip 2: Geniet van de kleine dingen

Ze zeggen niet voor niets: wie het kleine niet eert, is het grote niet weert. Als je de kleine dingen niet kan waarderen, ben je de grote dingen niet waard. Ik kan zelf bijvoorbeeld enorm genieten van lekker buiten zitten en een hommeltje of een vlinder voorbij zien vliegen. Dan kan ik echt even de rust nemen en van het moment genieten. Die kleine dingen doen het. Dus geniet vooral van de kleine dingen!

Tip 3: Zelfspot

Het leven is al heel erg serieus en als we onszelf altijd maar serieus nemen, niet eens kunnen lachen om onze eigen fouten, om onze eigen grillen, dan maken we het voor onszelf enorm saai.

Tip 4: Weten wat wil ik

Het geeft je zoveel rust als jij precies weet wat je wilt in het leven. Het neemt zoveel ruis en twijfel weg. Je hoeft namelijk alleen maar bezig te zijn met jouw doelen bereiken. Wat wil jij? Hoe wil jij leven? Dat is reuze interessant om daar onderzoek naar te doen. Echt een mega goede tip!

Tip 5: Zorg goed voor jezelf

Een ongezonde levensstijl draagt bij aan jouw neerslachtige gevoel. Beweging en gezonde voeding dragen enorm bij aan jezelf fijn voelen. Je krijgt er energie van! Je kunt veel meer doen op een dag. En je bent gewoon een stuk gezonder. Ik kan je beloven: dat werkt zeer positief voor je humeur.

Door deze tips te gaan toepassen zal je steeds verder komen in je persoonlijke groei. Je zingeving van jouw leven gaat steeds duidelijker worden.

Ik hoop dat ik je door deze tips gemotiveerd heb om deze lekker toe te gaan passen.

https://youtu.be/Wl019U-D1Ng


Popup sluiten

Pin It on Pinterest

Share This
Blog5 tips om je blij en gelukkig te voelen