fbpx
Zij is het perfecte voorbeeld dat je van grijs muisje een prachtige bloem kunt worden. Anke is ervaringsdeskundige en samen met de opleidingen die ze heeft gevolgd, is er een mix ontstaan wat mensen leidt naar hun persoonlijk succes.

Veel weten over een onderwerp is fijn, je beschikt over lekker veel kennis. Je brein wordt heerlijk verwend met inhoud en slaat het voor je op, zodat jij er weer bij kunt wanneer je het nodig hebt.

Alleen als je deze theorieën  alleen maar op je harde schijf van je hersenen zet en daar verder niets mee doet in de praktijk dan heb je er toch niets aan.

Vele trainingen, boeken, video’s staan boordevol met nuttige informatie die jij zomaar tot je mag nemen, laat jezelf in beweging komen, zet je belemmerende overtuigingen aan de kant.

Wil jij persoonlijke groei, zoek jij naar professionele ontwikkeling, pak die kennis die je in je hoofd hebt op en zet deze om in actie, het verhoogt je werklust, dat is toch wat je wilt. Dat beantwoord toch pas je vraag Wie ben ik, wat wil ik of wat ben ik.

Weg met uitstelgedrag, dit gaat je nergens brengen.

Van theoretische kennis naar praktisch uitvoeren, Go for it!


Popup sluiten

Pin It on Pinterest

Share This
BlogDe theorie in de praktijk omzetten