fbpx
Zij is het perfecte voorbeeld dat je van grijs muisje een prachtige bloem kunt worden. Anke is ervaringsdeskundige en samen met de opleidingen die ze heeft gevolgd, is er een mix ontstaan wat mensen leidt naar hun persoonlijk succes.

Vorige keer hebben we het over zelfspot gehad. Eén van de tips om jezelf gelukkig en blij te voelen. Ik kan je vertellen dat de video van deze keer hiervan het nodige bevat 😉

Terug naar het onderwerp van deze week! Hoe maak jij jouw leven waardevol? Twee punten hierin zijn echt cruciaal:
1. Ontdek je echte passie
2. Leer dat het naleven van jouw passie echt niet altijd over rozen gaat. Maar ondanks de tegenslagen leer je begrijpen dat het je wel dubbel en dwars waard zal zijn.

 

Zingeving geven aan je leven

Als je echt een passie voor iets hebt, wil jij daarvoor door het vuur gaan. Ook al zit het soms tegen. Met andere woorden: bij tegenvallers zul je altijd doorgaan. No matter what! Zó belangrijk is het voor je.

Doe je mee met een korte oefening hierover? Ga op een stoel zitten en beeld je in dat je aan het einde van jouw leven bent. Ik hoop natuurlijk dat het nog heel lang gaat duren voordat het zover is, maar doe voor de vorm even met me mee!

Je zit daar in je stoel en heel langzaam verzink je in gedachten… Je gedachtes gaan over je verleden, over jouw leven. Over alles wat je hebt meegemaakt en wat je gedaan hebt in je leven.

Vraag jezelf eens af, Wat wil ik?

En, wat zie jij dan?
Welke gevoelens komen er bij jou naar boven? Voel je teleurstelling? Denk je misschien “is dit het nou? Is dit waarvoor ik geleefd heb?”. Of voel je jezelf super trots op wat je allemaal gedaan hebt in het leven en kun je eerlijk en oprecht zeggen “dat heb ik toch maar mooi geflikt!”?

Nu komt het moment dat ik je met je neus op de feiten ga drukken. Elke ochtend als jij weer wakker mag worden is jouw verleden langer geworden. Dat wil dus ook zeggen dat elke ochtend dat je wakker wordt, je toekomst een stukje kleiner is geworden. Ik kan je echt op het hart drukken: wacht niet langer. Je leeft nu. Stop met wensen en start eens met doen!

Weet jij nog niet zo goed waar je moet beginnen? Als je wilt, ga ik je helpen met jouw persoonlijke ontwikkeling. Neem eens een kijkje naar het online programma dat ik heb gemaakt. Het gaat je helpen patronen te doorbreken en afscheid te nemen van je uitstelgedrag.

https://youtu.be/uzu8YCwu7U8


Popup sluiten

Pin It on Pinterest

Share This
BlogHoe maak jij jouw leven waardevol?