fbpx
Zij is het perfecte voorbeeld dat je van grijs muisje een prachtige bloem kunt worden. Anke is ervaringsdeskundige en samen met de opleidingen die ze heeft gevolgd, is er een mix ontstaan wat mensen leidt naar hun persoonlijk succes.

Wie denk jij wie je nodig hebt om een buitengewoon leven te leiden?
Het antwoord is heel simpel: jezelf.

Maar alleen met jezelf ben je er nog niet. Er zijn vier dingen die jouw buitengewone leven dichterbij brengen. En natuurlijk deel ik ze met je!

Wat heb je nodig om jouw buitengewone leven te leiden?

1. Zelfvertrouwen

Deze is heel belangrijk en ik kan het niet vaak genoeg benadrukken. Heb altijd vertrouwen in jezelf.
Het maakt echt niet uit hoe lang je erover doet om iets te bereiken, zolang jij maar zorgt dat je aan je zelfvertrouwen blijft werken. Heb vertrouwen in je eigen vermogen. Waar jij verwacht te komen, heeft een enorme invloed op waar je uiteindelijk gaat uitkomen.

2. Zelfinzicht

Laat jouw ego je niet in de weg zitten en kijk eens goed naar jezelf. Vraag jezelf af: waar sta ik nu? Waar wil ik heen? En wat moet ik doen om daar te komen? Met andere woorden: op welke punten moet ik nog aan mezelf gaan werken? Wat kan ik al super goed? Kortom: breng je valkuilen en kwaliteiten in zicht.

3. Lef

Werken aan je zelfvertrouwen? Jezelf in de spiegel aan durven kijken? Stoppen met wensen en starten met doen? Daar is allemaal lef voor nodig. Door lef ga je voluit leven en draag je optimaal bij aan je omgeving. Lef gaat je helpen om een buitengewoon leven te leiden.

4. Laat veranderingen toe in je leven

Als jij op die verandering blijft hopen zonder er zelf iets voor te doen, kun je net zo goed in een bushokje gaan zitten wachten op de volgende boot die voorbij gaat komen. Hoe lang denk jij dat je daar dan zit te wachten?

Dus let’s go! Kom in beweging en ga op onderzoek uit. Vraag jezelf tijdens je onderzoek af: waar wil ik zijn? Wat moet ik daarvoor doen? En vooral: wat moet ik daarvoor laten? Veranderingen zijn heel belangrijk om maar niet bij het verkeerde station op die boot te blijven wachten en hem te missen.

Maar wat zullen anderen er wel niet van denken?!
Natuurlijk zullen er altijd mensen zijn die iets van jouw ontdekkingsreis vinden. Speciaal daarvoor heb ik nog een laatste tip. Maak je vooral niet druk wat een ander van jouw buitengewone leven vindt.

Je kent de uitdrukking het gras bij de buren is altijd groener wel. Wat ik daarvan maak? Kijk vooral naar je eigen gras. Want echt: jouw gras is altijd groener dan bij de buren. Waarom? Omdat jouw gras écht veel beter bij jou past. Het is jouw buitengewoon leven gras.

Dus doe jezelf een lol en begin vandaag nog met jouw ontdekkingstocht. En mocht je daarbij een steuntje in de rug nodig hebben, kijk dan even naar mijn online cursus. In “het startbewijs naar jouw persoonlijk succes” help ik je om in je eigen tempo jouw kwaliteiten, valkuilen en doelen te ontdekken. Zo kun je meteen beginnen en jouw buitengewone leven gaan leiden.

https://youtu.be/74YIK-wa6n0


Popup sluiten

Pin It on Pinterest

Share This
BlogOntdek hoe jij een buitengewoon leven kunt leiden