fbpx
Zij is het perfecte voorbeeld dat je van grijs muisje een prachtige bloem kunt worden. Anke is ervaringsdeskundige en samen met de opleidingen die ze heeft gevolgd, is er een mix ontstaan wat mensen leidt naar hun persoonlijk succes.

Ik ben Personal Succes Mentor oftewel in het Nederlands vertaald, mentor in het persoonlijk succes. maar wat is dat nou, persoonlijk succes? Tja dat is dus heel persoonlijk. Er is maar één persoon op de hele wereld die kan bepalen of jij succesvol bent, of niet. Dat ben jezelf. En dan is het heel belangrijk om de juiste doelen te stellen die echt bij jou passen. Hoe jij wilt leven. Wat jij wilt bereiken. En absoluut niet bezig zijn met, wat wil die wat ik ga bereiken of hoe wil die, dat ik mijn leven ga leven?

Zelfinzicht bepaald jouw succes

Als ik vraag aan mensen, van “Hoe zie jij succesvol zijn? Wanneer ben jij in jouw ogen succesvol? of wanneer is een ander succesvol? ” Dan krijg ik dus heel vaak het antwoord, Miljonair zijn, grote huizen hebben, veel auto’s hebben, van die grote wagens hebben. Noem maar op wat er bij die levensstijl in de ogen van andere dus hoor te zijn. En natuurlijk kan dat een succes zijn, zeker weten. Als dat is wat jij ook echt zou willen en dat jou dan ook echt gelukkig maakt. En niet dat jij dat leven gaat leiden, dat je daar heel hard voor gaat werken, omdat je denkt dat andere dat van je verwachten, of dat andere je dan pas zien dat jij heel succesvol bent. Helaas dan heb je wel ‘succes’, maar niet je persoonlijke succes. Niet dat succes wat jou ook echt gelukkig maakt. Daar gaat het om, dat is persoonlijk succes.

Leren werken vanuit het waarom, weten hoe het leerproces in elkaar zit, weten hoe jouw toekomst eruit gaat zien, of ja hoe jij je toekomst eruit wil laten zien. Wat zijn nou eigenlijk mijn kwaliteiten en wat zijn mijn valkuilen, waar ik rekening mee dient te houden? Heb ik angsten? Hoe zitten angsten in elkaar?

Nou laat dat allemaal nou net de inhoud zijn van de online cursus Het startbewijs naar je persoonlijk succes. Het heet niet voor niets zo, het is een startbewijs.

Nou dat is dus het persoonlijk succes.


Popup sluiten

Pin It on Pinterest

Share This
BlogPersoonlijke ontwikkeling leid tot persoonlijke groei