fbpx
Zij is het perfecte voorbeeld dat je van grijs muisje een prachtige bloem kunt worden. Anke is ervaringsdeskundige en samen met de opleidingen die ze heeft gevolgd, is er een mix ontstaan wat mensen leidt naar hun persoonlijk succes.

Éénmaal informatie horen of zien is meestal niet genoeg om de kennis echt eigen te maken. Vaak herhalen van de stof is bewezen dat dit super werkt. De kracht van herhaling noem ik dit graag. Om steeds maar weer achter die pc te moeten kruipen om de informatie tot me te laten komen is zo niets voor mij, Herken je dat?

Nu bestaat er voor mij echt iets geweldigs en maak ik daar ook echt veel gebruik van. Het is iets wat plaats en tijdsonafhankelijk is en ik dus als ik de stallen mest of in de auto zit, of gewoon lekker bij mijn paarden in de wei wil zitten veelal doe. Ja je raad het al, ik luister echt super graag naar een goede podcast.

Wat is dit een fijne manier om te kunnen werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling, het helpt enorm met mijn persoonlijk groei. Over zoveel informatie kunnen wij beschikken, wil je meer over bijvoorbeeld mindfulness weten of heb jij een favoriet persoon, bijvoorbeeld je loopbaan coach of vitaliteit coach die een podcast heeft dan kun je hem of haar wanneer je wilt gewoon in je oor laten fluisteren over de meest interessante onderwerpen.

Daarom geeft onze cursus Het startbewijs naar je persoonlijk succes Lifetime en Lifetime Plus jou ook de mogelijkheid om waar je ook bent, wanneer je ook wilt telkens maar weer de lessen en bonus interviews te beluisteren, zonder dat je achter je pc hoeft te gaan zitten.

De kracht van herhaling is sterk, het vult je onderbewustzijn. Laat jouw brein goed werk voor je leveren. De Personal Sucesss Podcast is echt een cadeau van mij aan jou.


Popup sluiten

Pin It on Pinterest

Share This
BlogPodcast, mijn ideaal.