fbpx
Zij is het perfecte voorbeeld dat je van grijs muisje een prachtige bloem kunt worden. Anke is ervaringsdeskundige en samen met de opleidingen die ze heeft gevolgd, is er een mix ontstaan wat mensen leidt naar hun persoonlijk succes.

De video die bij deze blog hoort heb ik opgenomen precies één week nadat ik online ben gegaan met mijn Youtube kanaal van de Personal Succes Mentor. Mijn eerste abonnees zijn binnen, mijn eerste likes zijn binnen en ook mijn eerste dislikes zijn binnen. Tja ik vind dat toch nog steeds een beetje spannend. Het is nog steeds wel uit mijn comfortzone, waarom is het uit mijn comfortzone? Nou ja goed ik als ik een filmpje opneem dat zit ik gewoon naar mijn camera te kijken, daarbij heb ik dus geen flauw idee wie nou achter het scherm zit om naar mij te kijken en ik deel toch best wel wat uit mijn leven. Persoonlijke dingen, dingen die ik mee maak, met een onderliggende boodschap. Ja ik moet nog gaan ondervinden of die onderliggende boodschap wel overkomt. Hebben mensen door wat ik bedoel te zeggen? Dat zijn allemaal dingen die ik gaande weg ga leren, want ik zit nog in het leerproces. Het leerproces is een groot gedeelte van de online cursus Het startbewijs naar je persoonlijk succes, hier besteed ik in les 1 van de cursus alle aandacht aan, want het is zo fijn om de theorie van het proces te begrijpen om in je leven toe te kunnen passen.

Door uitstelgedrag bereik je nooit het moment van het leven van beste leven.

Tja Youtube is nu eenmaal één van de grootste zoekmachines die we hebben op internet en als je dus iets wilt bereiken om veel mensen te kunnen bereiken, in dit specifieke geval van mij dus in verband met mijn online cursus, dan zal ik me op dit medium zichtbaar moeten maken en hiermee zeggen, “Hallo hier ben ik” en ja dus dan sta ik dus tegen die camera aan te praten. Tja sta ik gewoon in mijn eigen achtertuin, of ja in dit geval als je de video bekijkt zie je me dus in onze wei staan en ja ik sta daar dus dan maar gewoon tegen de camera aan te kletsen. Ga dit overkomen, begrijpen de mensen de onderliggende boodschappen die ik wil meegeven wel? Moet ik dat beter uit gaan leggen? Dit is echt puur uit je comfortzone stappen. Ik noem dat maar gewoon het perfecte voorbeeld van Start before you are ready, ik heb het niet helemaal uitgekauwd, van wat gaat het mij brengen of wat moet het mij gaan brengen. Ik ben gewoon gaan staan en ben gaan opnemen. Ik ga het gaandeweg wel zien.

Ja dat is misschien wel meteen de onderliggende boodschap van deze online video wel, van ga niet wachten tot het perfecte moment, want die gaat nooit niet komen. Ga niet wachten tot je het helemaal uitgekauwd hebt wat je nou precies gaat doen, want je ko0mt altijd wel dingen tegen die je niet had voorzien. Dus Start before you are ready, gewoon starten en kijk maar waar het schip heen gaat, stranden wil ik niet zeggen, maar waar het heen gaat, want het gaat je ergens brengen en ja het klinkt heel cliché, maar clichés zijn er omdat ze vaak gebruikt worden en dat zal toch wel dat ze waar zijn, het cliché is: alles wat je aandacht geeft groei. Dus ja ik wil bijvoorbeeld mijn Personal Succes Mentor Academy bekendheid geven aan zoveel mogelijk mensen, zodat ze kunnen zorgen dat ze de juiste start naar hun tofste leven kunnen maken, dan zal ik dus moeten zeggen van Yoehoe hier ben ik en kijk naar me en ga kijken wat ik je kan brengen. Nou goed dat sta ik dus op de bij deze blog horende video te doen. Op het moment van opnemen een weekje onderweg en we gaan het zien wat het gaat brengen.


Popup sluiten

Pin It on Pinterest

Share This
BlogUit je comfortzone stappen, voor het kunnen bereiken van je persoonlijke doelen