fbpx
Zij is het perfecte voorbeeld dat je van grijs muisje een prachtige bloem kunt worden. Anke is ervaringsdeskundige en samen met de opleidingen die ze heeft gevolgd, is er een mix ontstaan wat mensen leidt naar hun persoonlijk succes.

Ik hoor het je denken. “Waarom zou ik in hemelsnaam nog de moeite nemen om doelen te stellen?! Het lukt toch nooit!”

Dat klopt helemaal.

 

Als jij niet de juiste doelen kiest die bij jou als individu passen, dan krijg je echt helemaal gelijk.

Dus zet die bokkenpruik even af. En lees eens goed wat de wijze man Thurgood Marshall ooit heeft gezegd: “Ieder van jullie, als individu, moet je eigen doel kiezen. Luister naar anderen, maar verander niet in een blinde volger.”

Zelfinzicht helpt bij doelen stellen

Stel jezelf daarom altijd – zonder dat je ego in de weg zit – de volgende juiste vragen als jij jouw doelen stelt:
Waarom wil ik dit?
Wat zijn hierin mijn angsten?
Waarom heb ik die angsten?
Wil ik dit omdat ik denk dat de buitenwereld dit van mij verwacht of wil ik dit voor mijzelf?
Wat levert het mij persoonlijk als individu op?

Want weet je, de volgende basisbehoeften heeft iedereen: wij willen ons allemaal zeker voelen, gezien én gehoord worden. Welke basisbehoefte is voor jou zo belangrijk?

Volg je eigen hart in plaats van dat je naar de wensen kijkt van de maatschappij, of misschien wel van je omgeving. Blijf vooral aandacht geven aan jouw waarom en wat jouw leven waardevol maakt. Dan zul je gaan merken dat doelen stellen wel degelijk werkt en dat ze ook gaan lukken!

In de online cursus het startbewijs naar je persoonlijk succes wordt er veel aandacht gegeven aan hoe jij als mens door het leerproces gaat. Je leert denken en werken vanuit jouw waarom. Ook wordt er uitgebreid aandacht gegeven aan angsten. En natuurlijk jouw toekomst. De cursus eindigt met een super leuk kwaliteitenspel. Genoeg stof om dus bijvoorbeeld meer zelfinzicht te krijgen; wat jou gaat helpen op weg naar jouw tofste leven. Met de juiste doelen die voor jou wel degelijk gaan werken.

Wil je weten of het iets voor jou is? Neem eens een kijkje op de website of laat hieronder een reactie voor me achter!

Liefs,
Anke

https://youtu.be/glI0Zp3NUZE


Popup sluiten

Pin It on Pinterest

Share This
BlogWaarom doelen stellen? Het lukt toch nooit! 🤷