fbpx
Zij is het perfecte voorbeeld dat je van grijs muisje een prachtige bloem kunt worden. Anke is ervaringsdeskundige en samen met de opleidingen die ze heeft gevolgd, is er een mix ontstaan wat mensen leidt naar hun persoonlijk succes.

Eigenlijk kan ik deze vraag heel kort beantwoorden. Waarom heb ik deze online cursus gemaakt? Omdat mijn 1 op 1traject begeleidingsklanten mij vertelde dat ik mijn kennis grootschalig moest gaan verkondigen. Het is zo fijn en het werkt jouw manier van denken, jouw manier van doen. Jou theorie over de weg naar je tofste leven is persoonlijk en het is zo ontzettend waardevol om de juiste handvatten hierbij te krijgen om echt diep over jezelf aan het nadenken gezet te worden, jij zorgt dat mensen in beweging komen, jij geeft me zingeving. Jij hebt de capaciteit, de juiste overtuigingskracht om mensen te laten inzien dat ze de belemmerende overtuigingen los mogen laten.

Prachtig om allemaal te horen, maar pffff moet ik dat dan hier in mijn werkruimte gaan doen. Uhhhh waar is mijn balans werk en privé dan heen?

Ik werk heel graag in mijn eigen mooie werkruimte hier in onze mooie woonboerderij dat moet ik toegeven, maar het woord grootschalig deed me een beetje bibberen, zoveel mensen hier, zoveel tijd weg van mijn paarden, honden, zoon en partner. Dat wil ik dus niet. Dat past niet in mijn waarom. Oké Anke jij gaat gewoontes doorbreken, jij gaat in beweging komen.

Grootschalig, een pracht woord en ja dat is wat ik wil. Iedereen die behoefte heeft aan persoonlijke ontwikkeling met betrekking tot het leven hoe zij willen leven, behoefte hebben naar die persoonlijke groei, persoonlijke doelen waarheid willen maken.

Die wil ik gaan bereiken, dus ja wat kun je dan beter doen dan een online coaching, oftewel een online academy opzetten. Dit is mijn waarom om dit online platform neer te zetten.

Ik kan op grootschalige basis mensen helpen en tegelijkertijd bezig zijn met mijn grootste hobby, mijn paarden, die wij aan huis hebben staan, genieten van mijn 16 jarige zoon die zich volop in zijn leven aan het ontwikkelen is en niet te vergeten, ik kan die gezellige partner zijn voor mijn man.

Kortom mijn tofste leven leven.


Popup sluiten

Pin It on Pinterest

Share This
BlogWaarom heb ik deze online cursus gemaakt?