fbpx
Zij is het perfecte voorbeeld dat je van grijs muisje een prachtige bloem kunt worden. Anke is ervaringsdeskundige en samen met de opleidingen die ze heeft gevolgd, is er een mix ontstaan wat mensen leidt naar hun persoonlijk succes.

Gisteren zat ik televisie te kijken, naar Holland got talent. Ik vind het fascinerend om te zien dat zoveel mensen gewoon het lef hebben om op nationale televisie zo zichzelf  blootstellen, zichzelf zo kwetsbaar op te stellen en dan ook nog voor zo’n vakjury te gaan staan. Echt één en al lof en waardering voor die mensen die dat doen.

Er was één moment wat me heel erg raakte en dat was een jongentje van elf jaar, Dit jongentje had een ingrijpend verhaal, dat hij als meisje geboren was en met zijn zeven jaar vertelde hij was hij begonnen met het transformeren naar een jongen, omdat dat was wie hij daadwerkelijk was. Sowieso was dat verhaal al van zo elf jaar en dan zo in het  leven steen en respect voor die ouders om er zo mee om te gaan.

Wat is de zingeving in het leven als je jezelf de ware wie ben ik niet gunt?

Hij ging dansen en hoe! Ja goed was het 100% perfect ? Nee, maar hij was elf, kom op! Wat willen we. Je kon echt het talent ervan af zien spatten en met dat verhaal erachter, jaaaa dan zeg ik echt: “Jongens hier draait het om! ” Hoeveel mensen zijn er op latere leeftijd pas echt mee bezig van Wie ben ik, wat wil ik en wat ben ik? En deze jongen was er al op zo’n jonge leeftijd al mee bezig en zo ontzettend talentvol. Ik vond het machtig om te zien. Natuurlijk ging hij ook door naar de volgende ronde, dat kon ook echt niet anders, want daar gaat het programma tenslotte ook over en het is een echt talent. En dat ontroerde mij. En dat vind ik dan zo mooi van een avondje televisie kijken, dat je dan in gedachte gaat en denkt, dit is nou precies wat ik, tja wat mijn doel ook is in het leven. Het waarom vinden van mensen of ja de mensen zelf het waarom van hun eigen leven hun zingeving van het leven laten inzien, door de online cursus Het startbewijs naar je persoonlijk succes, zorgen dat ze richting krijgen. Dat ze geen uitstelgedrag meer vertonen, dat ze leren patronen doorbreken, gewoontes doorbreken en echt te gaan staan van hee dit ben ik, hier wil ik heen en zo wil ik leven! En dat heb ik ervoor nodig, dat moet ik ervoor doen en dat moet ik ervoor laten. En daar is dus ook de Personal Success Mentor Academy door ontstaan, precies voor die soort mensen. En dan kijk ik gewoon televisie en ja dan raakt mij dat als ik dan zo’n verhaal hoor en ja er zijn verschillende verhalen en verschillende talenten, daar zijn de talentenshows ook voor natuurlijk, maar dit was even zo’n momentje waarbij ik dacht van ja, hier draait het om!

 


Popup sluiten

Pin It on Pinterest

Share This
BlogWanneer een avondje televisie kijken een moment van mindfulness wordt