fbpx
Zij is het perfecte voorbeeld dat je van grijs muisje een prachtige bloem kunt worden. Anke is ervaringsdeskundige en samen met de opleidingen die ze heeft gevolgd, is er een mix ontstaan wat mensen leidt naar hun persoonlijk succes.

Echt jongens dit is voor mij het meest magische gevoel wat er is. Ik zit op mijn eigen paard. Dat is mijn openingszin in het filmpje wat ik over dit onderwerp heb opgenomen.

En waarom ik daar zo euforisch over ben is eigenlijk het volgende, ongeveer drie jaar geleden had ik een ander paardje en die was niet zo braaf, in ieder geval met  het rijden was hij niet zo braaf. Ik had nog niet de kennis en de knowhow hoe daar mee om te gaan. Ik was aan het rijden en op een of andere manier ging zijn hoofd tussen zijn benen, zijn kont ging omhoog, voor ging hij omhoog. Het was complete rodeo. Met het gevolg, je raad het al ik werd er echt af gelanceerd. Dat was heftig, echt heftig. Toen heb k een maand of vier met hem getraind vanaf de grond en toen heb ik het weer geprobeerd om op hem te rijden met de knowhow die ik toen had, achteraf gezien had ik het heel anders moeten doen, maar ja goed dat is een leerproces die ik toen nog niet volledig had afgerond en weer hetzelfde, ik lag er weer af. Dat doet iets tussen je oren, tenminste bij mij heeft dat echt iets tussen mijn oren gedaan. In die periode kreeg ik ook nog de uitslag van mijn onderzoeken waaruit blijkt dat ik reuma had en dat alles bij elkaar heeft voor mij ervoor gezorgd dat ik angst had ontwikkeld. Iets wat ik het meest gaafste vond ik mijn leven, het paard, het paardrijden, bezig zijn met paarden was in één keer mijn grootste angst geworden en ja hoe ga je daar dan mee om, want ja jouw zingeving van jou leven is in één keer ja veranderd. Dn moet je met veranderingen maar om zien te gaan.

Daar ben ik mee aan de slag gegaan Ik vond dat te zonde om het op te geven. Dat heeft een tijdje geduurd en 9 maanden geleden ongeveer kwam ik het super knappe paard Bandit tegen die je hierboven in de screenshot van de bijbehorende video ziet.  Bandit is gewoon echt mijn juweeltje, hij heeft een gouden kleur, nou hij is voor mij ook echt goud. Door Bandit en de mensen om mij heen die mij begeleid hebben, heb ik mijn angst overwonnen en in de video kun je zien dat ik weer op een paard zit, mijn eigen paard notabene! Hoe gaaf is dat.

Door persoonlijke ontwikkeling dealen met je overtuigende belemmeringen

Dit was voor mij de reden om dit even met jullie te delen en ik hoop dat jullie de angsten die je eventueel in je leven ontwikkelen niet tegen laten houden om toch te leven hoe jij wilt leven, jouw tofste leven. Hoe jij me in de video zit zitten op Bandit dat is mijn tofste leven. Echt waar ga ervoor, zorg dat je hulp krijgt als je ergens tegen aan loopt, maar zorg niet dat je het laat  belemmeren. De overtuigende belemmeringen, laat die gaan. Door mijn reuma en door het vallen had ik mezelf helemaal overtuigd in het begin, dit gaat hem niet meer worden, ik zal nooit meer paard kunnen rijden. Gelukkig heb ik de weg kunnen vinden om die overtuigende belemmeringen achter me te laten, mijn angst te kunnen overwinnen en zoals je in de online video van mijn YouTube kanaal kunt zien, hoor je me zeggen: “ Kijk nou ik zit hier “

In les 4 van Het startbewijs naar je persoonlijk succes  wordt alles wat handig is om te weten, omtrent angsten en belemmeringen uitgebreid besproken en tevens in het bij deze online training behorende werkboek, word je aan het werk gezet om eens goed te kijken naar jou eigen angsten, jawel die iedereen echt wel heeft. De éne angst groter dan de ander, soms in het verleden, andere angsten ervaar je in het heden en je toekomst zal ook niet zonder angsten gaan verlopen.


Popup sluiten

Pin It on Pinterest

Share This
BlogZelfs ik als life coach ken echte angsten in mijn leven