fbpx

Over Personal Success Mentor Anke

Sommigen van jullie noemen mij een life coach, anderen vinden loopbaan coach meer geschikt of zelfs heb ik de term business coach voorbij horen komen. Tja als het beestje maar een naam heeft zeg ik zelf altijd. Zelf vind ik personal success mentor het meest geschikt. Succes is iets persoonlijks, specifiek en speciaal van jou en coach is toch wat anders dan een mentor, maar goed genoeg over wat ben ik.

online life coach Anke van Kessel

 

Ik zal mijn weg naar wie ben ik, wat wil ik, en wat is mijn zingeving, welke weg heb ik doorlopen om te komen waar ik nu ben.

Mijn naam is Anke van Kessel, geboren in 1975 met zuurstofgebrek, hierdoor werd het al snel duidelijk dat ik mij anders ontwikkelde dan mijn bijna vier jaar oudere broer. Mijn ontwikkeling ging gepaard met een motoriekstoornis. Om een heel lang verhaal zo kort mogelijk te houden maak ik een opsomming van gebeurtenissen die ik allemaal overwonnen heb. Dit door de nodige overtuigingskracht en werklust, veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke groei die ik doormiddel van veel over deze onderwerpen te lezen en opleidingen, ( o.a.¬†Neuro Lingu√Įstisch Programmeren Practitioner en Master plus¬† Progressive Mental Alignment¬†) te volgen.

Mijn leven in een notendop:

 • Gehele basisschoolperiode ernstig gepest worden.
 • Van middelbare school af moeten / op een andere middelbare school in een bestaande groep opnieuw beginnen.
 • Doordat mijn ouders mij niet los konden laten, geen eigen sociaalleven kunnen opbouwen. Hierdoor alleen maar onder toezicht van mijn oudere broer mocht gaan deelnemen aan het uitgaansleven. Zodoende ben ik achteraf gezien noodgedwongen terechtgekomen in de sociale kring van mijn oudere broer. Deze mensen die tot deze sociale kring behoorde, hadden een heel ander interessegebied dan ik op dat moment. Ik paste qua persoonlijkheid totaal niet in deze groep. Dit zorgde wederom dat ik me een echt buitenbeentje voelde en niet mezelf kon en mocht zijn.
 • In 2001 getrouwd met een man uit de hier bovengenoemde kring. Een totale mismatch zou achteraf blijken. Toch in 2003 van deze man zwanger geraakt om in november van dat jaar moeder te worden van een zoontje. Zoals je al kunt beredeneren was ik zeer ongelukkig in dit huwelijk, met als gevolg na enorm veel ellende, in 2009 het op huwelijkse voorwaarden huwelijk door een lastige scheiding is ontbonden.¬†
 • Alleenstaande moeder zonder werk zijn. (dit in de economische crisis van 2009)
 • Al mijn spaarcenten ge√Įnvesteerd in mijzelf, opleidingen styling gerelateerd gevolgd, eigen bedrijf, professionele ontwikkeling om meer zelfinzicht √©n vooral balans werk en priv√© te kunnen cre√ęren voor mijzelf en mijn zoontje.
 • Bijna in de bijstand terechtgekomen, maar met bloed, zweet en tranen een eigen bedrijf gestart.
 • Binnen anderhalf jaar een fijn leefbaar leven voor mij en mijn zoon opgebouwd.
 • Een jaar later een nieuwe relatie gekregen met mijn huidige partner.
 • Daardoor nieuwe persoonlijke doelen ontstaan, omdat mijn leven op dat moment totaal andere prioriteiten kreeg.
 • Hierdoor moest ik in beweging komen, sommige gewoontes doorbreken en belemmerende overtuigingen loslaten. Een van die overtuigingen was dat ik mijn bedrijf waar ik zo hard voor gewerkt had toch niet kon verkopen! Dit losgelaten en zag dat het juist goed was voor onze toekomst samen, mijn zoon, mijn partner en ik.
 • Als vennoot in het bedrijf van mijn huidige partner gestapt, waar de Personal Success Mentor Academy als dochterbedrijf en mijn eigen afdeling deel van uitmaakt.
 • Ondertussen kreeg ik de diagnose reuma en dat is best een klap op 43 jarige leeftijd vond ikzelf. Hiervoor gezorgd voor persoonlijke begeleiding van een lifestyle coach. Gefocust op mindfulness en met veel werklust mijn leven met reuma succesvol gestart.
 • Ik ben helemaal gelukkig met mijn leven, vele successen gehaald en leef mijn tofste leven.
 • Van bijna in de bijstand naar mijn droomleven, waar ik andere mensen bij kan staan naar hun weg naar persoonlijke groei. Waar ik eerst in een heel klein ( wel heel schattig ) huurhuisje woonde en binnen 7 jaar nu mag genieten van mijn droomleven, wonen aan de rand van het bos, in een hele mooie oude woonboerderij, heb ik 2 paarden en een pony, een paardrijdbak en stallen. Heb ik alweer vervolg doelen gesteld en ben ik gelukkig met de weg naar mijn persoonlijk succes.¬†

Bekijk mijn waarom maar in het onderstaand filmpje.

In mijn leven ben ik mijn Personal Success Mentor en met het startbewijs naar jouw persoonlijk succes ben jij dat van jouzelf.

Lieve groet,

Anke van Kessel

Anke’s Tofste Leven

Video


Popup sluiten

Pin It on Pinterest

Share This
Over