fbpx

Meld je aan

Zeg maar dag tegen je uitstelgedrag

In een uitgebreide video word je geheel gratis meegenomen in: Wat is uitstelgedrag? Ga je verrast worden waarom wij mensen uitstelgedrag vertonen en uiteindelijk natuurlijk de oplossing hoe jij kunt stoppen met jouw uitstelgedrag. 

 

N

Meer zelfvertrouwen

N

Meer eigenwaarde

N

Trots op jezelf zijn

N

Je creëert de mogelijkheid om gave nieuwe dingen te leren

N

Je bent een voorbeeld voor je omgeving

gratis-weggever
Zij is het perfecte voorbeeld dat je van grijs muisje een prachtige bloem kunt worden. Anke is ervaringsdeskundige en samen met de opleidingen die ze heeft gevolgd, is er een mix ontstaan wat mensen leidt naar hun persoonlijk succes.
Anke van Kessel

Personal Success Mentor

Ik heb de 5 seconden regel al vaak toegepast. In eerste instantie had ik ook wat jij al aangaf: kan het zo eenvoudig zijn? Maar proefondervindelijk blijkt het inderdaad zo simpel te zijn. Je positieve uitstraling deed me ook het filmpje willen uitkijken. Dankjewel.
Dirk Kretschmann

Ik heb bij Anke het online programma ‘Het startbewijs naar je persoonlijke succes Lifetime’ gevolgd. Door dit programma heb ik meer zelfkennis en zelfinzicht gekregen door goed maar mezelf te kijken. Hierdoor heb ik de bevestiging gekregen dat ik mijn tofste leven waar kan gaan maken. Sterker nog ik heb de eerste stappen al gezet! Bedankt Anke!
Bea den Brok

Als ik terugkijk naar de periode dat Anke mij online heeft gecoacht ben ik heel tevreden over waar ik nu sta.
Personal Success Mentor leert je verder nadenken over je in mijn geval businessmodel, maar ook over jou als persoon.
Ik ben erg tevreden over wat ik heb geleerd en heb dankzij het startbewijs naar je persoonlijk succes handvaten gekregen om verder te groeien op zowel zakelijk als persoonlijk vlak om mijn verdere doelstellingen te bereiken.
Rose Boerdam

Per toeval ben ik bij de online training van de Personal Success Mentor terecht gekomen en daar ben ik erg dankbaar voor. Anke heeft mij erg op weg geholpen met mijn startende onderneming en inzichten gegeven. Vooral het “waarom” geeft mij tot op de dag van vandaag nog houvast. Ze geeft je inzichten in wat belangrijk is en wat niet en vast te houden aan je idee en daar niet teveel van af te wijken. Dank je wel Anke!
Annemieke van Erp

Pin It on Pinterest

Share This
Zeg maar dag tegen uitstelgedrag